Τι θα χρειαστείτε
2 κουτιά μπισκότα digestive
1 μικρό βούτυρο
1 κιλό γιαούρτι πλήρες
2 ζαχαρούχα γάλατα
6,7 λεμόνια
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Βάζετε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει και τρίβετε εν τω μεταξύ τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
Βήμα 2ο
Ανακατεύετε μαζί το τριμμένο μπισκότο και το βούτυρο και το στρώνετε σε ένα μεσαίο ταψάκι
Βήμα 3ο
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε με κουτάλι το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και τον χυμό από τα λεμόνια μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.
*Μπορείτε να βάλετε αρχικά 1,5 ζαχαρούχο και 5 λεμόνια και να δοκιμάσετε. Προσθέστε είτε γλυκιά είτε ξινή γεύση ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις.
Βήμα 4ο
Στρώνετε το μίγμα πάνω από το μπισκότο.
Βήμα 5ο
Βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 8-10 ώρες.
Αν θέλετε στο τέλος, προσθέτε μια στρώση μαρμελάδα της επιλογής σας ή λίγο ξύσμα λεμονιού ή λάιμ.