Πώς να φτιάξετε τέλεια μαρμελάδα σταφύλι χωρίς ζάχαρη!

Load more
Η μαρμελάδα σταφυλιού είναι μια γλυκιά και αρωματική απόλαυση που μπορεί να μετατρέψει το πρωινό μας σε μια γευστική εμπειρία, γεμάτη χρώμα και γεύση. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να αξιοποιήσετε τα σταφύλια της εποχής ή απλώς θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, αυτή η συνταγή είναι η ιδανική επιλογή.

Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Πλύντε καλά τα σταφύλια και αφαιρέστε τους μίσχους. Μπορείτε να τα κόψετε στη μέση αν είναι μεγάλα και βάλτε τα σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και το χυμό λεμονιού. Ξεκινήστε να τα ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά.

Βήμα 2ο

Μαγειρέψτε για περίπου 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να απελευθερώνουν τους χυμούς τους. Αν θέλετε, μπορείτε να περάσετε τους χυμούς μέσω ενός σουρωτηριού για να αφαιρέσετε τους σπόρους και τη φλούδα.

Βήμα 3ο

Προσθέστε το μέλι και συνεχίστε το ανακάτεμα για άλλα 15 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα στην επιθυμητή υφή. Μόλις η μαρμελάδα είναι έτοιμη, μπορείτε να την μεταφέρετε σε αποστειρωμένα βάζα. Κλείστε καλά τα βάζα και αφήστε τα να κρυώσουν.

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων