Παγωτό γιαούρτι με μέλι και καρύδια

Load more
Μπορεί να το λέει το όνομά του, αλλά το frozen yogurt δεν είναι, απλώς, παγωμένο γιαούρτι. Απόδειξη, ότι αν βάλετε το αγαπημένο σας γιαούρτι στην κατάψυξη θα πάρετε μια παγοκολώνα απο γιαούρτι και τίποτε παραπάνω, σίγουρα όχι το παγωτένιο αποτέλεσμα που έχετε δοκιμάσει εκτός σπιτιού. Ναι, παγωτένιο, γιατί το frozen yogurt είναι, ουσιαστικά, ένα παγωτό από γιαούρτι.

Τι θα χρειαστούμε

Τι πρέπει να κάνουμε 

Βήμα 1ο

Ξεκινάμε το παγωτό γιαούρτι με μέλι και σοκολάτα, ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.

Βήμα 2ο

Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.

Βήμα 3ο

Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια.

Βήμα 4ο

Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.

Συνταγή από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων