Πανεύκολη πρασόπιτα χωρίς φύλλο!

Load more
Για εσάς που αγαπάτε την πρασόπιτα, με αυτόν την συνταγή χωρίς φύλλο θα μπορείτε να την κάνετε πιο συχνά, γιατί εκτός από πεντανόστιμη είναι και πανεύκολη.

Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε

Bήμα 1ο

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά το πράσο και τα κρεμμυδάκια. Μόλις μαραθούν και απορροφηθούν τα υγρά αποσύρουμε από τη φωτιά. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την αναμειγνύουμε με τη γραβιέρα. Έπειτα, προσθέτουμε τα αβγά, αφού πρώτα τα έχουμε χτυπήσει καλά.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, ρίχνουμε το γιαούρτι και αφού ανακατέψουμε, προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα, ενώ τελευταία τη μαργαρίνη, την οποία έχουμε ζεστάνει ελαφρά ώστε να είναι πολύ μαλακή.

Βήμα 3ο

Τέλος, προσθέτουμε το μείγμα με το πράσο καθώς και τον άνηθο και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί, ρίχνουμε το μείγμα της πρασόπιτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: neadiatrofis.gr

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων