Τι θα χρειαστούμε
225 γραμμάρια κεράσια
⅔ του φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Μισό φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
Τι πρέπει να κάνουμε
Βήμα 1ο
Ανακατεύουμε τα κεράσια στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν (μπορούμε να αφήσουμε μερικά μικρά κομμάτια).
Βήμα 2ο
Ξεχωριστά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει.
Βήμα 3ο
Προσθέτουμε λίγο λίγο τα κεράσια και το ζαχαρούχο γάλα στην κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Βήμα 4ο
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα πλαστικό δοχείο, σκεπάζουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη. Το αφήνουμε να παγώσει για περίπου 1 ώρα κι έπειτα το ανακατεύουμε ξανά.
Βήμα 5ο
Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Ιδανικά το αφήνουμε όλη νύχτα.
Συνταγή απόCarolinescooking