Η καινοτομία του «Enoteco Maria», που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, έγκειται στο φαγητό που σερβίρει καθώς το μενού δεν είναι σταθερό .
Κάθε μέρα είναι και μια έκπληξη αφού γιαγιάδες από όλο τον κόσμο μαγειρεύουν σπιτικές συνταγές του τόπου τους. Από τότε που άνοιξε το εστιατόριο, οι μαγείρισσες ετοιμάζουν νόστιμες λιχουδιές από την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Μπαγκλαντές, την Αλγερία, το Τρινιντάντ, τη Συρία, την Αργεντινή, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία και τη Γαλλία.
Μετά τον χαμό της μαμάς του, της Nova, ο ιδιοκτήτης του καινοτόμου καταστήματος ήθελε να φτιάξει κάτι στη μνήμη της. «Το εγχείρημά μου ήταν αποτέλεσμα της βαθιάς θλίψης που ένιωθα. Δεν είχα κανένα επιχειρηματικό σχέδιο. Δεν είχα εμπειρία. Ποτέ δεν δούλεψα καν σε εστιατόριο, δεν είχα ιδέα τι έκανα. Απλά είχα μια ιδέα η οποία ξεδιπλώθηκε», είπε χαρακτηριστικά.