Πεντανόστιμη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!

Load more

Η κολοκυθόπιτα είναι από τις πιο νόστιμες, αλμυρές πίτες που υπάρχουν! Αν σας φαινόταν... μπελαλίδικη λόγω του φύλλου και αποφεύγατε να τη φτιάξετε, σας έχουμε τη λύση. Σε αυτή τη συνταγή το φύλλο δεν είναι απαραίτητο, η διαδικασία δεν είναι καθόλου χρονοβόρα και το αποτέλεσμα είναι απλά πεντανόστιμο. Σας πείσαμε;

Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Αρχικά, τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Στη συνέχεια, τα αφήνουμε σ' ένα μπολ να βγάλουν τα υγρά τους. Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και «σπάμε» τη φέτα σε μικρά κομμάτια.

Βήμα 2ο

Σ' ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα το γιαούρτι, τα αβγά και το λάδι. Έπειτα, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, το αλεύρι, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά και την φέτα. Ρίχνουμε αλατοπίπερο για τη γεύση.

Βήμα 3ο

Λαδώνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά. Προσθέτουμε το μείγμα και λίγη ακόμη φρυγανιά. Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Πηγή: cookcool.gr

Φωτογραφία από c.recipeland.com

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων