Φασολάκια με φέτα: το καλύτερο καλοκαιρινό φαγητό όπως δεν το έχετε ξαναφάει

Load more
To απόλυτο καλοκαιρινό λαδερό έχει πολύ συχνά μια θέση στο οικογενειακό μενού. Δες πώς να φτιάξεις φασολάκια λίγο διαφορετικά, προσθέτοντας φετούλα, λιαστή ντομάτα και (αν θες) λίγο απάκι!

Tι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήστε το να ζεσταθεί. Στη συνέχεια, προσθέστε το απάκι και σοτάρετέ το για 3-4 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις είναι έτοιμο, το βγάζετε απ' τη φωτιά και το αφήνετε στην άκρη.

Βήμα 2ο

Καθαρίστε τα φασολάκια από τα κοτσάνια τους, ξεπλύνετέ τα καλά και τα αφήστε τα σε ένα σουρωτήρι, ώστε να στραγγίξουν.

Βήμα 3ο

Βάλτε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τον μάραθο και σοτάρετε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. 

Έπειτα, προσθέστε τα φασολάκια και σοτάρετε για ακόμα 5-6 λεπτά.

Βήμα 4ο

Στη συνέχεια, ρίξτε τον ζωμό λαχανικών και βράστε για 25 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά προσθέστε τη φέτα, τη λιαστή ντομάτα, το απάκι, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε με μία ξύλινη κουτάλα.

Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρετε το φαγητό πασπαλίζοντας με άνηθο.

*Πηγή: www.giorgostsoulis.com

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων