Τι θα χρειαστείτε
- 1 μεγάλο αυγό
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 φέτα ψωμί για τοστ
Επίσης, θα χρειαστείτε λίγο λάδι για το τηγάνισμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και, προαιρετικά, φρέσκο κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο) για το σερβίρισμα.
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Σ' ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, το γάλα και το τσένταρ μαζί με το αλατοπίπερο. Μουλιάζουμε το ψωμί του τοστ στο μείγμα και από τις δύο πλευρές, ενώ ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Bήμα 2ο
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τη φέτα ψωμιού στο τηγάνι. Ψήνουμε την κάθε πλευρά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει και το τυρί να γίνει τραγανό. Όταν και οι δύο πλευρές ψηθούν σερβίρουμε πράσινο κρεμμυδάκι και έξτρα τυρί αν θέλουμε.
Πηγή: iamafoodblog.com