Ομελέτα της άνοιξης: μια υγιεινή και εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα!

Ομελέτα της άνοιξης: μια υγιεινή και εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα!
Load more

Η ομελέτα δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά λιπαρή, πνιγμένη στα τυριά και στο μπέικον, όπως συνηθίζουμε να την απολαμβάνουμε. Η παρακάτω συνταγή είναι υγιεινή, πεντανόστιμη και με μπόλικη θρεπτική αξία, αφού έχει ως βάση φρέσκα λαχανικά.

Τι θα χρειαστούμε

Τι πρέπει να κάνουμε

Βήμα 1ο

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.

Βήμα 2ο

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μαζί με τα σπαράγγια και τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 3ο

Προσθέτουμε τον αρακά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 - 3 λεπτά ακόμη. Πασπαλίζουμε με το δυόσμο (ή τον άνηθ0), προσθέτουμε την ντομάτα και περιχύνουμε τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το τηγάνι στο φούρνο.

Βήμα 40

Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 8 - 10 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει ομοιόμορφα. Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή με φρέσκια φέτα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας). 

Καλή επιτυχία!

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ