Ελαφρύ παγωτό καρπούζι με 2 μόνο υλικά (χωρίς ζάχαρη)

Load more
Ας το παραδεχτούμε, καλοκαίρι και παγωτό πάνε μαζί και είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε απλώς και μόνο για να κρατήσουμε τη σιλουέτα μας ανεπηρέαστη. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να απολαύσουμε το παγωτάκι μας χωρίς να μπουκώσουμε με περιττές θερμίδες. Ένας από αυτούς είναι να φτιάξουμε το δικό μας απλό, πεντανόστιμο και light παγωτό με πρωταγωνιστή το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο, το καρπούζι.

Τι χρειαζόμαστε

Τι κάνουμε

Βήμα 1ο

Σε ένα δίσκο ή ταψάκι, απλώνουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα κυβάκια καρπουζιού το ένα δίπλα στο άλλο. Κατόπιν, τα βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

Βήμα 2ο

Στο μούλτι, ρίχνουμε πρώτα το μισό καρπούζι και χτυπάμε δυνατά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το υπόλοιπο καρπούζι και χτυπάμε ώσπου να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα, σαν παγωτό.

Σερβίρουμε αμέσως ή το αφήνουμε πρώτα 2-3 ώρες στην κατάψυξη για να δέσει καλύτερα.

Καλή επιτυχία!

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων