Τι χρειαζόμαστε
- 3 κούπες καρπούζι κομμένο σε κυβάκια
- 1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 2%
Τι κάνουμε
Βήμα 1ο
Σε ένα δίσκο ή ταψάκι, απλώνουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα κυβάκια καρπουζιού το ένα δίπλα στο άλλο. Κατόπιν, τα βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Βήμα 2ο
Στο μούλτι, ρίχνουμε πρώτα το μισό καρπούζι και χτυπάμε δυνατά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το υπόλοιπο καρπούζι και χτυπάμε ώσπου να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα, σαν παγωτό.
Σερβίρουμε αμέσως ή το αφήνουμε πρώτα 2-3 ώρες στην κατάψυξη για να δέσει καλύτερα.
Καλή επιτυχία!