Πολίτικο τας κεμπάπ να γλύφετε τα δάχτυλά σας!

Πολίτικο τας κεμπάπ να γλύφετε τα δάχτυλά σας!
Load more
Το τας κεμπάπ είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα, ειδικά όταν συνδυάζεται με σπιτικό πουρέ ή πατατούλες τηγανιτές. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή κατευθείαν από την... Πόλη, και δεν θα το μετανιώσετε!

Τι θα χρειαστούμε

Τι πρέπει να κάνουμε

Βήμα 1ο

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Μολις ροδίσει, το αφαιρούμε από την κατσαρόλα για να μη μαυρίσει. 

Βήμα 2ο

Προσθέτουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για περίπου 6-7 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. 

Βήμα 3ο

Ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα το σοταρισμένο κρέας και προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το κρασί, τον μαϊντανό, την κανέλα, τη ρίγανη, τη δάφνη και τα γαρίφαλα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 1,2 με 2 ώρες, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να γίνει τρυφερό. Αν χρειάζεται, προσθέσετε λίγο ζεστό νερό. 

Βήμα 4ο

Το φαγητό μας πρέπει να μείνει με μια παχιά, πλούσια σάλτσα, στην οποία τα κρεμμύδια έχουν λιώσει και το κρέας να «λιώνει». Σερβίρουμε με ρύζι, μακαρόνια, πουρέ, χυλοπίτες, τηγανιτές πατάτες ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας. 

Καλή επιτυχία!

Πηγή: food.com

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ