Τι θα χρειαστούμε
Για την κρέμα
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής (για μιλφέιγ)
3 κουταλιές της σούπας κακάο
600 ml γάλα πλήρες
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρες
Για τη βάση
1 πακέτο πτι μπερ
1 κούπα γάλα
Για την γκανάζ
300 γραμμάρια κουβερτούρα
300 ml κρέμα γάλακτος
Τι πρέπει να κάνουμε
Βήμα 10 - Κρέμα
Χτυπάμε την κρέμα γάλατος σε σαντιγύ. Ανακατεύουμε στο μίξερ την σκόνη κρέμα με το γάλα και έπειτα το κακάο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Βήμα 20 - Βάση
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (αφού τα βουτήξουμε για 3-5 δευτερόλεπτα στο γάλα) και στρώνουμε από πάνω την κρέμα που έχουμε φτιάξει.
Βήμα 30 - Γκανάζ
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί ελαφρώς και προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Βήμα 4ο- Τελική ευθεία
Στρώνουμε την γκανάζ πάνω από την κρέμα και αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Καλή επιτυχία!
Πηγή: .ediva.gr