Τι χρειαζόμαστε
800 γραμμάρια γάλα ζαχαρούχο (2 μεγάλα τενεκεδάκια)
800 γραμμάρια γάλα εβαπορέ πλήρες (2 μεγάλα τενεκεδάκια)
1 ή 2 πακέτα μπισκότα τύπου Πτι Μπερ, Digestive ή Oreo
4 snickers
500 ml φυτική κρέμα (για σαντιγύ)
Τι κάνουμε
Βήμα 1ο
Κόβουμε τα snickers σε κομματάκια και σπάμε όσα μπισκότα θέλουμε για τη γέμιση.
Βήμα 2ο
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος (κρύα) το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε ρίχνοντας λίγο λίγο το γάλα εβαπορέ. Βάζουμε τον κάδο με το μείγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Βήμα 3ο
Στο μεταξύ, σε ένα στρογγυλό ταψάκι με αποσπώμενο τσέρκι (για να το αφαιρέσουμε), απλώνουμε μερικά ολόκληρα μπισκότα και φτιάχνουμε τη βάση για την τούρτα.
Βήμα 4ο
Βγάζουμε το μείγμα απ’ την κατάψυξη και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια snickers και τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Βήμα 5ο
Ρίχνουμε το μείγμα με τα κομματάκια στο ταψάκι και αφήνουμε την τούρτα στην κατάψυξη για ένα ολόκληρο βράδυ (ή για 10-12 ώρες). Βγάζουμε την τούρτα απ’ την κατάψυξη και τη διακοσμούμε με σιρόπι καραμέλας, μερικά κομματάκια snickers που κρατήσαμε και σαντιγί.
Καλή επιτυχία!