Τι θα χρειαστείτε
Για την βάση της τάρτας
2 φλιτζάνια καρύδια πεκάν
10 χουρμάδες
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για την γέμιση της τάρτας
1 1/2 του φλιτζανιού γιαούρτι
Από 1/2 φλιτζάνι φράουλες, βατόμουρα, raspberries και άλλα φρούτα της επιλογής σας
4 φράουλες, κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Τι πρέπει να κάνετε
Πριν αλέσετε τους χουρμάδες αφήστε τους να μουλιάσουν για 10 λεπτά σε ζεστό νερό και έπειτα αφαιρέστε το κουκούτσι!
Βήμα 1ο
Bάλτε στο πολυμίξερ τα καρύδια και χτυπήστε μέχρι να αλεσθούν. Στην συνέχεια, προσθέστε τους χουρμάδες και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να πάρει τη μορφή ζύμης.
Βήμα 2ο
Βάλτε την ζύμη στην ταρτιέρα και ανοίξτε την μέχρι να καλυφθούν τα τοιχώματά της.Έπειτα, την βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά για να κρυώσει.
Βήμα 3ο
Μόλις βγάλετε την τάρτα απ’ το ψυγείο, την αφαιρείτε προσεκτικά από την ταρτιέρα και την τοποθετείτε σ’ ένα μεγάλο πιάτο.
Βήμα 4ο
Γεμίζετε την τάρτα με το γιαούρτι και στην συνέχεια με τα φρούτα της επιλογής σας, προσθέτοντας το μέλι από πάνω. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε σιρόπι φράουλας πάνω από το γιαούρτι και ύστερα να διακοσμήσετε με τα φρούτα.
Βήμα 5ο
Σερβίρετε και απολαμβάνετε!
Πηγή:cookieandkate.com
Φωτογραφίες: pinterest.com