Τι θα χρειαστείτε
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο (ή ηλιέλαιο)
1 φλιτζάνι συρόπι αγαύης
2 αυγἀ
1/2 ποτἠρι γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σκόνη
1 πρέζα αλάτι
2 φλιτζάνια καφἐ αλέυρι
1 φακελἀκι baking powder
1 κούπα raspberries
100 γραμμάρια σταγόνες κουβερτούρας γἀλακτος
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου. Ανακατεύε το ελαιόλαδο, το συρόπι αγαύης και το γάλα σε ένα μπόλ.
Βήμα 2ο
Στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά ένα- ένα ανακατεύοντας καλά (ιδανικά με μίξερ χειρός ή ένα μεγάλο μίξερ πάγκου).
Βήμα 3ο
Προσθέτετε το αλεύρι και όλα τα στεγνά υλικά και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 4ο
Έπειτα, με μια μαρίζ, βάζετε απαλά τα raspberries και την κουβερτούρα στο μείγμα.
Βήμα 5ο
Βουτυρώνετε εναν δίσκο για muffin ή βάζετε φύλλα απο αντικολλητικό χαρτί σε κάθε θηκούλα. Προσθέτετε από 1.5 κουτάλι σούπας μείγμα σε καθε θήκη. Πασπαλίζετε με λίγη καστανή ζάχαρη από πάνω και ψήνετε για 17 λεπτά.
Σας φάνηκε... νόστιμο; Μπορείτε να βρείτε περισσότερες συνταγές στο site της Μαριαλένας Τερζή, greekmamachef.gr!