Φωτογραφία: paleonewbie.com
Τι θα χρειαστείτε
500 γρ. μπούτι κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο
12 φέτες μπέικον
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασια δωματίου
1 κουταλιάς της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 μικρες σκελίδες σκόρδου
Αλατοπίπερο
Οδοντογλυφίδες
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Σε ένα μπολ μικρό, πολτοποιήστε το σκόρδο και μαζί με το βούτυρο, τον μαϊντανό και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ανακατέψτε καλά.
Βήμα 2ο
Στρώστε δύο φέτες μπέικον σε ένα ξύλο/πλαστικό κοπής.
Τοποθετήστε το φιλέτο πάνω και αλατοπιπερώστε.
Βήμα 3ο
Τυλίξτε μαζί και κόψτε στη μέση το φιλέτο, για να δημιουργηθούν δύο ρολά.
Βήμα 4ο
Στερεώστε με μια οδοντογλυφίδα και επαναλάβετε τη διαδικασία για όλη την ποσότητα των υλικών.
Βήμα 5ο
Λαδώστε ένα μικρό ταψάκι φούρνου και τοποθετήστε τα ρολάκια. Βάλτε στο καθένα μια μικρή ποσότητα σκορδοβούτυρου.
Βήμα 6ο
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Αν δείτε ότι «αρπάζουν», σκεπάστε τα με λαδόκολλα.
Σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ό,τι άλλο επιθυμείτε!
Σας φάνηκε... νόστιμο; Μπορείτε να βρείτε περισσότερες συνταγές στο site της Μαριαλένας Τερζή, greekmamachef.gr!