Εκπτώσεις στα παιδικά: Τι να αγοράσετε και από πού

Εκπτώσεις στα παιδικά: Τι να αγοράσετε και από πού

Οι εκπτώσεις στα παιδικά είδη δύσκολα θα ξεπεράσουν το 50%, ενώ όπως συμβαίνει και στα είδη ενηλίκων, τα παιδικά παπούτσια πωλούνται αυτές τις μέρες μόνο κατά τι φθηνότερα. Δείτε, ωστόσο, πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές και τι αξίζει να ψωνίσετε για τα παιδιά σας.

Έξυπνες αγορές

Όλοι οι γονείς ξέρετε πολύ καλά πως τα περισσότερα παιδικά ρούχα, ειδικά όταν παιδί είναι πολύ μικρό, έχουν περιορισμένη διάρκεια χρήσης. Πόσες φορές, για παράδειγμα, έχετε αγοράσει ένα καλό φόρεμα για την δύο ετών κόρη σας το οποίο φόρεσε μόλις δύο φορές; Τα παιδιά αναπτύσσονται γρήγορα, οπότε το να ξοδεύει κανείς πολλά χρήματα για τα ρούχα τους είναι ανώφελο.

Κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, λοιπόν, αυτά που πραγματικά αξίζει να αγοράσετε στα παιδιά είναι ρούχα και είδη πρακτικά. Για να το πετύχετε αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μία λίστα με αυτά που πραγματικά χρειάζεται το παιδί, αλλά και ένα πλάνο με αυτά που μπορεί να χρειάζεται έως και έναν χρόνο από σήμερα.

Έτσι, ίσως είναι καλή ιδέα να αγοράσετε στο παιδί σας ένα καλό μπουφάν, το οποίο θα μπορεί να φορέσει του χρόνου τον χειμώνα, ή μερικές φόρμες που θα του χρησιμεύσουν σίγουρα μέχρι και την Άνοιξη. Ακόμα, τώρα είναι ευκαιρία να τους πάρετε λευκά είδη, π.χ. σεντόνια και πετσέτες-μπουρνούζια, καθώς και κάποιο έπιπλο για το δωμάτιό τους.

Τέλος, αναζητήστε καταστήματα στα οποία αυτές τις μέρες επανέρχεται η προηγούμενη καλοκαιρινή κολεξιόν και πωλείται με σημαντική έκπτωση, έτσι ώστε να προμηθευτείτε από τώρα, σε πολύ καλές τιμές, ρούχα και αξεσουάρ που θα χρειαστούν σίγουρα στο παιδί σας από την Άνοιξη και μετά.

Οι καλύτερες προσφορές

Alouette: Έως -50% φτάνουν οι εκπτώσεις στα ρούχα, στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φόρμες αλλά και βρεφικά μπουφανάκια και φορέματα με 30 ευρώ.

Παιχνιδόσπιτο: Πολλά από τα παιχνίδια στη μισή τιμή.

Imaginarium: Πολλές προσφορές στα καταστήματα παιχνιδιών που φτάνουν τη μισή τιμή.

D.P.A.M.: Έως -50% η έκπτωση στα οικονομικά, κατά τα άλλα, παιδικά ρούχα. Στα καταστήματα θα βρείτε φορμάκια από 10 ευρώ και σετ φόρμες για μεγαλύτερα παιδιά από 20 ευρώ.

Lapin: Στο -30% και -40% η έκπτωση στα περισσότερα ρούχα της χειμερινής σεζόν, ενώ -40% φθηνότερα θα βρείτε και τα καλοκαιρινά της σεζόν που πέρασε. Ενδεικτικά, βρήκαμε μάλλινο παλτό με 100 ευρώ και φορέματα με 40 ευρώ.

Crocodilino: -20% η έκπτωση στα παιδικά υποδήματα.

Prenatal: Εκπτώσεις έως 50% στα ρούχα της χειμερινής σεζόν και σημαντικές προσφορές στα υπόλοιπα είδη.

Λητώ: Η έκπτωση σε πολλά από τα είδη ένδυσης φτάνει το -50%, ενώ μειωμένες είναι οι τιμές και στα έπιπλα.

Ήρα: Στη μισή τιμή τα περισσότερα είδη ένδυσης και σημαντικές προσφορές στην προίκα μωρού.

Benetton: Οι εκπτώσεις ξεκινούν δειλά με -20% και -30% στα παιδικά, ενώ αναμένεται να μειωθούν περισσότερο οι τιμές τις υπόλοιπες ημέρες. Εκεί θα βρείτε μπουφανάκια με 30 ευρώ και μπλουζάκια με 10 και 15 ευρώ.

Zara: Στα παιδικά Zara οι εκπτώσεις κυμαίνονται στο -30% με -40%. Εκεί θα βρείτε παλτό με 35 ευρώ, πουλόβερ από 13 ευρώ, κολάν από 6 ευρώ και παντελόνια από 13 ευρώ.

Zara Home: Σημαντικά μειωμένες τιμές στα παιδικά είδη, στα οποία θα βρείτε πιατάκια για μωρά από 4 ευρώ και κουβερτούλες από 13 ευρώ.

H&M:Σημαντικά μειωμένες τιμές στα παιδικά είδη των H&M, με μπλουζάκια με 3 ευρώ και πουλοβεράκια με 10 ευρώ.

v