«Όζι: η φωνή του δάσους»: έρχεται στους κινηματογράφους από την Tanweer 

«Όζι: η φωνή του δάσους»: έρχεται στους κινηματογράφους από την Tanweer

H ταινία «Όζι: η φωνή του δάσους», έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους από την Tanweer. Μια φωνή, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!

Σκηνοθέτης: Τιμ Χάρπερ

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Αμάντλα Στένμπεργκ, Λόρα Ντερν, Ντζιμόν Χουνσού, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν, Ούρζιλα Κάρλσον, ΡουΠολ Τσαρλς

Εταιρείες παραγωγής: Appian Way, GCI Film

Παραγωγοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μάικ Μένταβοϊ, Ροντρίγκο Μπλας, Κιθ Τσάπμαν, Άνταμ Στάνχοουπ, Γκράχαμ Άπλμπαϊ

Τραγούδι τίτλων: Νταϊάν Γουόρεν

Σύνοψη

H Όζι, ένας μικροσκοπικός θηλυκός ουρακοτάγκος με ανήσυχο πνεύμα, θα φέρει τα πάνω κάτω.  

Η Όζι ζει βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος μαζί με τους γονείς της, τη Σίμα και τον Τζότζο. Η ζωή κυλάει χαρούμενα, στη φωλιά τους ψηλά στα δέντρα, μέχρι που μια μοιραία νύχτα το σπίτι τους καταστρέφεται εξαιτίας της ανελέητης εταιρείας GreenZar.

Μακριά από τους γονείς της και ολομόναχη πια, η Όζι διασώζεται από την Κιράνι και τον Ρόμπερτ, τους ιδιοκτήτες ενός τοπικού καταφυγίου για ορφανούς ουρακοτάγκους. Είναι φοβισμένη και μπερδεμένη, αλλά χάρη στην καλοσύνη των ξένων, η Όζι προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο της περιβάλλον. Αρχίζει μάλιστα να επικοινωνεί με τους νέους της φίλους μέσα από τη νοηματική γλώσσα που της διδάσκουν. Αυτές οι δεξιότητες επιτρέπουν στην Όζι να ανθίσει και, σύντομα, μοιράζεται την αγάπη της για τη ζωή και τις περιπέτειες της με περισσότερο κόσμο. Μέσα από τα διασκεδαστικά βίντεο που δημοσιεύει στο διαδίκτυο, αποκτά ακόλουθους σε όλο τον κόσμο!

Μια μέρα, εντελώς τυχαία, η Όζι ανακαλύπτει ότι οι γονείς της μπορεί να είναι ακόμα ζωντανοί. Αρπάζει μια τσάντα με τα απαραίτητα και ξεκινά για το τροπικό δάσος που κάποτε αποκαλούσε σπίτι της. Όμως, η ειδυλλιακή φύση της παιδικής της ηλικίας είναι πια τελείως διαφορετική. Η αποψίλωση έχει καταστρέψει τα πάντα και η καρδιά της ραγίζει.

Από εκείνη τη στιγμή, αποφασίζει ότι η νέα της αποστολή, μαζί με την αναζήτηση των γονιών της, θα είναι να ενημερώσει τον κόσμο για το τι συμβαίνει στο τροπικό δάσος. Και ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει. Με τη βοήθεια του διαδικτυακού της κοινού και των νέων της φίλων, Τσανς και Χόνκους , η γενναία ηρωίδα μας βρίσκει τον σκοπό της, το πάθος της... και τη φωνή της.

Μία ταινία γεμάτη ελπίδα, που ενθαρρύνει τη νέα γενιά να εκφραστεί για να προστατέψει τον πολύτιμο κόσμο μας. 

v