Φρίκη στην Ιταλία: σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και το έθαψε σε χωράφι

Φρίκη στην Ιταλία: σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και το έθαψε σε χωράφι

Στην Ιταλία, μια σοκαριστική υπόθεση συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην πόλη της Πάρμα. Μια 22χρονη γυναίκα κατηγορείται από την εισαγγελία για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος, καθώς φέρεται να έχει δολοφονήσει το ίδιο της το νεογέννητο παιδί.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το πτώμα του μωρού βρέθηκε στις αρχές του Αυγούστου σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι της νεαρής μητέρας, έπειτα από συστηματικές έρευνες που πραγματοποίησαν οι καραμπινιέροι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να έθαψε το παιδί με σκοπό να αποκρύψει το τραγικό συμβάν. Ωστόσο, βρέθηκαν κι τα λείψανα ενός ακόμα βρέφους για το οποίο η αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα.

Η 22χρονη φοιτήτρια νομικής παραδέχθηκε μέχρι στιγμής την ευθύνη της μόνο για την πρώτη δολοφονία, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα γύρω από τη δεύτερη περίπτωση.

Ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος είναι συνομήλικος της, δεν είχε γνώση της εγκυμοσύνης και μέχρι στιγμής δε φέρει κατηγορίες. Από την έρευνα έχει προκύψει ότι η γυναίκα γέννησε μόνη της, χωρίς κανέναν ιατρικό ή άλλο υποστηρικτικό προσωπικό. Οι εισαγγελείς τονίζουν ότι κανείς γύρω της δεν γνώριζε την κατάστασή της.

Σύμφωνα με πηγές από την εισαγγελία, η ανακάλυψη του δεύτερου πτώματος είναι αληθής, ωστόσο οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται. Οι αρχές προγραμματίζουν τη χρήση DNA προκειμένου να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα των λειψάνων και να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Πηγή: tanea.gr

v