Επιβάτισσες αεροπλάνου κλείδωσαν νηπιάκι στην τουαλέτα επειδή... έκλαιγε!

Επιβάτισσες αεροπλάνου κλείδωσαν νηπιάκι στην τουαλέτα επειδή... έκλαιγε!

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην Κίνα. Δύο επιβάτισσες κλείδωσαν στην τουαλέτα αεροπλάνου ένα μικρό κορίτσι 1 έτους για να σταματήσει να κλαίει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κινεζική αεροπορική εταιρία και πυροδότησε ευρύτερη διαδικτυακή συζήτηση στην χώρα για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τέτοια περιστατικά με παιδιά σε δημόσιους χώρους.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι η μία από τις δύο επιβάτισσες δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον εαυτό της να μεταφέρει το κορίτσι μέσα στην καμπίνα της τουαλέτας και να του λέει ότι θα βγει μόνο όταν σταματήσει να κλαίει. Μάλιστα, φαίνεται να πίστευε ότι... έσωζε τους υπόλοιπους επιβάτες από τα ουρλιαχτά της μικρής.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, με πολλούς να καταδικάζουν τις γυναίκες για έλλειψη ενσυναίσθησης και εκφοβισμό του παιδιού.

Η αεροπορική εταιρεία ισχυρίστηκε αργότερα ότι ήταν η γιαγιά του κοριτσιού που έδωσε στις δύο γυναίκες την άδεια να «ηρεμήσουν» το κορίτσι.

Πηγή: alphanews.live

v