Θεσσαλονίκη: κοριτσάκι 2,5 ετών το έσκασε από παιδικό σταθμό – συνελήφθη η βρεφονηπιοκόμος

Θεσσαλονίκη: κοριτσάκι 2,5 ετών το έσκασε από παιδικό σταθμό – συνελήφθη η βρεφονηπιοκόμος

Χθες, Δευτέρα (26/8/2024), η αστυνομία της Θεσσαλονίκης συνέλαβε μια 26χρονη βρεφονηπιοκόμο, καθώς υπό την εποπτεία της, ένα κοριτσάκι 2,5 ετών το έσκασε από τον παιδικό και βγήκε μόνο του στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη σε πλακόστρωτο δρόμο. Το παιδί παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και σε βάρος της 26χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή, καθώς πρωινές ώρες χθες (26-08-2024), ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό, ανήλικη που είχε παραλάβει νωρίτερα και την οποία οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε την προσοχή της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτηρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Πηγή: newsit.gr

v