Συγκλονισμένη η γιαγιά του 19χρονου που έχασε την ζωή του στο λούνα πάρκ της Χαλκιδικής

Συγκλονισμένη η γιαγιά του 19χρονου που έχασε την ζωή του στο λούνα πάρκ της Χαλκιδικής

Σε σοκ παραμένει το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, με θύμα ένα 19χρονο που έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο. Η οικογένεια του παιδιού έχει βυθιστεί στη θλίψη καθώς αύριο θα πει το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Γιάννη.

Η γιαγιά του 19χρονου θύματος που αδυνατεί να πιστέψει ότι έχασε το εγγόνι της δήλωσε:

«Είναι άδικο αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας, είναι άδικο. Χάθηκε το παιδί μας άδικα. Πήγαν τα παιδιά να παίξουν στο λούνα παρκ και χάθηκε τόσο άδικα η ζωή του εγγονού μου. Αυτό έγινε. 

Ένα παλικάρι 19 χρονών, θα το βάλουμε τώρα σε ένα κουτί γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι κρατούν τέτοιες επιχειρήσεις. Πήγε να παίξει το παιδί…Ήταν με τα άλλα δύο αδέλφια του, δίπλα του, ευτυχώς σώθηκαν αυτά. Ο γιος μου, ο πατέρας του παιδιού μέχρι να φτάσει στη Χαλκιδική από την Αθήνα οδηγώντας όλο το βράδυ, έκλαιγε πάνω στο τιμόνι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πέθανε το παιδί του.

Ο αδερφός του που καθόντουσαν μαζί στο ίδιο κάθισμα, προσπάθησε το παιδί να κρατήσει τον αδέρφό του από τη μπλούζα αλλά σκίστηκε η μπλούζα και έπεσε. Τι τραύματα θα έχει αυτό το παιδί, πόση ψυχολογική υποστήριξη θα χρειαστεί για να ξεπεράσει το σοκ.

Σε λίγες μέρες , ο Γιάννης μας θα πήγαινε σε σχολή αεροπορίας, του είχαν ετοιμάσει και στολή αλλά η μοίρα μας τσάκισε όλους. Τώρα όλα γκρεμίστηκαν. Όλα έσβησαν μέσα σε μία στιγμή. Και τον πόνο που πήρε το παιδί ώσπου να βγει η ψυχούλα του; Έσπασε κρανίο, αυχένα και είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο. Ποιος ξέρει πόσο δυνατό ήταν αυτό το χτύπημα. Το παιδί είχε πεθάνει από την πρώτη στιγμή».

Πηγή: newsbreak.gr

v