Τι θα χρειαστείτε:
- 4 ώριμες μπανάνες
- 1/2 φλυτζάνι γάλα καρύδας
- 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλιας
Τι πρέπει να κάνετε:
Βήμα 1ο
Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2-3 ώρες μέχρι να σκληρύνουν. Όταν παγώσουν, τις βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε το γάλα, το μέλι και τη βανίλια.
Βήμα 2ο
Χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο και κρεμώδες μείγμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγες κουταλιές γάλα για να το αραιώσουμε.
Βήμα 3ο
Μεταφέρουμε το μείγμα στην κατάψυξη για 3 ώρες και όταν παγώσει το σερβίρουμε με φρούτα, ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας ή μπισκότα.