Πρέβεζα: αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε βρέφος - το άρπαξε από το κεφάλι

Πρέβεζα: αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε βρέφος - το άρπαξε από το κεφάλι

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Πρέβεζα όταν ένα αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε ένα μωράκι 17 μηνών.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, η μητέρα κρατούσε το κοριτσάκι από το χέρι ενώ ψώνιζε. Ξαφνικά, το σκυλί όρμησε στο παιδί, ρίχνοντάς το στο έδαφος. Η μητέρα έπεσε πάνω του για να το προστατέψει, ενώ οι πελάτες του καταστήματος παρακολουθούσαν έντρομοι τη σκηνή.

Η μητέρα περιέγραψε στο MEGA ότι είχε πάει με τα δύο της παιδιά σε ένα κρεοπωλείο όταν συνέβη το περιστατικό. Το σκυλί επιτέθηκε και δάγκωσε το μωρό στο κεφάλι.

«Το κατέβασα από το καρότσι γιατί γκρίνιαζε. Το σκυλί μάλλον ενοχλήθηκε και όρμησε στο μωρό, το οποίο έριξε κάτω και το άρπαξε από το κεφάλι» δήλωσε η μητέρα.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι όρμησαν στο σκυλί, το οποίο άφησε το μωρό και η μητέρα το πήρε στα χέρια της, μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο. 

«Το παιδί ήταν σε σοκ, έτρεμε και έκλαιγε, όπως και το μεγαλύτερο παιδί μου» ανέφερε η μητέρα, προσθέτοντας ότι δεν της προσφέρθηκε βοήθεια από το κατάστημα.

Το κοριτσάκι, αν και γλίτωσε τα χειρότερα, έλαβε εμβόλιο και φαρμακευτική αγωγή. Η μητέρα σημείωσε ότι τα παιδιά της παραμένουν σοκαρισμένα και έχουν διαταραχές στον ύπνο.

Η περιοχή αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα με επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά. Τον περασμένο Ιούνιο, ένας 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να αποφύγει μια επίθεση. Ο δήμαρχος Πρέβεζας αναγνωρίζει το πρόβλημα, αλλά υποστηρίζει ότι η δημοτική αρχή ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες. Αναμένεται η ολοκλήρωση ενός καταφυγίου ζώων για τη φιλοξενία αδέσποτων.

Πηγή: grtimes.gr

v