Απίστευτες δίδυμες οργάνωσαν πάρτι για τα... 100στά γενέθλιά τους!

Απίστευτες δίδυμες οργάνωσαν πάρτι για τα... 100στά γενέθλιά τους!

Δύο πολύ αγαπημένες δίδυμες αδερφές, η Doris Ward και η δίδυμη αδελφή της Loris Pryor, οργάνωσαν πριν από λίγες μέρες, ένα μεγάλο πάρτι για να γιόρτασουν, τα εκατοστά γενέθλιά τους,  περιτριγυρισμένες από τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονά τους, αλλά και τα τρισέγγονά τους.

Οι αδελφές δήλωσαν στο WXYZ του Detroit ABC ότι δεν είχαν σκεφτεί ότι θα ζούσαν τόσο πολύ, αλλά είναι ευγνώμονες για όσα έχουν ζήσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με την δισέγγονη της Ward, Quantanise Williams, η Ward, εκτός από μητέρα οκτώ παιδιών, είναι επίσης γιαγιά 15 παιδιών και έχει 25 δισέγγονα και 11 τρισέγγονα - τα οποία βοήθησαν και στην οργάνωση του πάρτι. Η Pryor από την άλλη έχει έναν γιο, έναν εγγονό, ένα δισέγγονο και ένα τρισέγγονο.

Η μικρότερη κόρη της Ward, η Lashawne Williams, δήλωσε στο «Good Morning America» ότι τόσο η μητέρα της όσο και η θεία της «τα πάνε θαυμάσια και είναι υπέροχες για την ηλικία τους».

Οι δίδυμες αδερφές γιόρτασαν μαζί τα 100ά γενέθλιά τους με μια μεγάλη γιορτή το περασμένο Σάββατο, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Πηγή: goodmorningamerica.com

 

v