Ποιο είναι το red flag του κάθε ζωδίου

Ποιο είναι το red flag του κάθε ζωδίου

Στoν κόσμο της αστρολογίας, τα ζώδια παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση και την ανάλυση διαφόρων πτυχών της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων. Ενώ τα ζώδια μπορούν να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα και τα πιθανά δυνατά σημεία, μπορούν επίσης να ρίξουν φως και στα... red flags. Και αυτά θα σας αποκαλύψουμε σε αυτό το άρθρο.



Κριός = θυμώνει πολύ εύκολα

Οι Κριοί θυμώνουν πολύ εύκολα και μπορούν να εκραγούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι πάντα στην τσίτα και έτοιμοι να διαφωνήσουν για οτιδήποτε, ακόμα και για μικρά θέματα όπως η απόφαση για το τι θα φάτε για δείπνο. Αντί να τους φωνάζετε, εξηγήστε τους με ηρεμία την άποψή σας - το να θυμώνετε και οι δύο δεν βοηθάει κανέναν. Είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεσπάσει ένας καυγάς όταν το ένα άτομο είναι ψύχραιμο και συγκεντρωμένο.

Ταύρος = είναι αγύριστο κεφάλι

Οι Ταύροι είναι ξεροκέφαλοι και δύσκολα αλλάζουν γνώμη, ακόμη και όταν έχουν άδικο. Αν διαπιστώνετε ότι πάντα συμφωνείτε με ό,τι θέλουν για να αποφύγετε μια ανώφελη διαφωνία (επειδή δεν υποχωρούν), ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Προσπαθήστε να τους βοηθήσετε να καταλάβουν ότι μια σχέση δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και θα πρέπει να είναι λίγο πιο ευέλικτοι.

Δίδυμος = είναι κουτσομπόλης

Ένα από τα πιο αγαπημένα «χόμπι» ενός διδύμου είναι... το κουτσομπολιό. Ενώ μερικά κουτσομπολιά είναι ακίνδυνα, κάποια άλλα μπορεί να οδηγήσουν δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα σε μια σχέση. Άλλωστε, το κουτσομπολιό συχνά περιλαμβάνει ανακρίβειες, παραπλανητικές πληροφορίες και προσωπικές επιθέσει. Ένας τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι απλώς να μη συμμετέχετε όταν αρχίζουν να κουτσομπολεύουν. 

Καρκίνος = είναι αμυντικός (χωρίς λόγο)

Οι Καρκίνοι συνήθως θεωρούνται ευγενικοί και στοργικοί - και είναι, αλλά μόνο όταν τους γνωρίσετε. Μπορεί να είναι αποστασιοποιημένοι απέναντι σε όσους δεν γνωρίζουν ή δεν αισθάνονται άνετα μαζί τους. Ή αν πείτε κάτι που δεν τους αρέσει, μπορεί να κλείσουν αυτόματα το στόμα τους. Προσπαθήστε να τους κάνετε να συζητήσουν τα πράγματα μαζί σας σε μια διαφωνία, αντί να μπαίνουν αμέσως σε αμυντική θέση και να αρνούνται να μιλήσουν γι' αυτό.

Λέων = είναι εγωκεντρικός

Οι Λέοντες λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι βάζουν πάντα τις δικές τους ανάγκες και συμφέροντα πάνω από τους άλλους ή θέλουν να μιλούν μόνο για τα προβλήματά τους. Μπορεί να χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση και να ψαρεύουν κομπλιμέντα. Συνήθως, αυτό συμβαίνει γιατί έχουν πολλές ανασφάλειες. Βοηθήστε τους να αναγνωρίσουν τα δυνατά τους σημεία, ώστε να μην αισθάνονται τόσο «ανεπαρκείς».

Παρθένος = ψάχνει την τελειότητα

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς, κάτι που είναι χρήσιμο χαρακτηριστικό σε πολλές καταστάσεις, όπως στη δουλειά. Συνήθως, όμως, παρασύρονται και θέτουν τα στάνταρ τους τόσο ψηλά που είναι πρακτικά αδύνατο να τα φτάσουν - ή ίδιοι ή οι υπόλοιποι γύρω τους. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετά καλός για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Μπορεί να χωρίσουν με κάποιον για μικροσκοπικά, ασήμαντα ζητήματα, επειδή θέλουν ο σύντροφός τους να είναι τέλειος. Δείξτε τους με όμορφο τρόπο το τέλειο δεν υπάρχει και τονίστε ότι αυτό είναι εντάξει.

Ζυγός = δεν μπορεί να μείνει μόνος του

Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν πάντα έναν σύντροφο, γι' αυτό και συχνά είναι κατά συρροή ερωτευμένοι. Πηδούν κατευθείαν από τη μία σχέση στην επόμενη. Έτσι, δεν μαθαίνουν ποτέ να είναι μόνοι τους, καθώς φοβούνται να ανακαλύψουν το εαυτό τους. Αν βγαίνετε με έναν Ζυγό, προσπαθήστε να το πάτε αργά. Ρωτήστε για το ιστορικό των ραντεβού τους από νωρίς για να καταλάβετε αν πραγματικά θέλουν να βγουν μαζί σας ή αν θα συμβιβαστούν με οποιονδήποτε μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μπουν σε μια άλλη σχέση.

Σκορπιός = είναι μυστικοπαθής

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις, γεγονός που τους καθιστά γοητευτικούς. Είναι πολύ συναισθηματικοί, αλλά κρατούν τα συναισθήματά τους θαμμένα βαθιά μέσα τους. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στον σύντροφό τους. Κάντε μικρά βήματα για να τους κάνετε να ανοιχτούν. Αν πάτε κατευθείαν να γνωρίσετε τους βαθύτερους φόβους και τις επιθυμίες τους, πιθανότατα θα σας βγάλουν από τη ζωή τους.

Τοξότης = είναι παρορμητικός

Οι Τοξότες είναι πολύ διασκεδαστικοί, αλλά σπάνια είναι συνετοί στις αποφάσεις τους. Η παρορμητικότητά τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε μια σχέση, καθώς γίνονται απρόβλεπτοι. Απολαύστε τον αυθορμητισμό και τη θετικότητά τους, αλλά συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι εσείς θα πρέπει να (τους) βάζετε ένα πρόγραμμα. Διαφορετικά, η σχέση σας θα είναι σαν ακυβέρνητο πλοίο.

Αιγόκερως = δεν χαλαρώνει ποτέ

Μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε έναν Αιγόκερω να χαλαρώσει. Ακόμα και στις διακοπές, θα τους πιάσετε να ελέγχουν τα email τους. Τους αρέσει το πρόγραμμα και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Οπότε αν ψάχνετε για αυθορμητισμό τότε, πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Υδροχόος = παραείναι ορθολογιστής

Το να είναι κανείς ορθολογιστής σίγουρα δεν είναι κακό πράγμα, αλλά οι Υδροχόοι μπορεί να φτάσουν στο σημείο ώστε να μην έχουν επαφή με τα συναισθήματά τους. Μπορεί να δυσκολεύονται να εκφραστούν ή να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν τους λέτε πώς αισθάνεστε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να τους διαβάσετε ή να ξέρετε τι σκέφτονται, αφού μπορεί να φαίνονται απόμακροι. Προσπαθήστε να τους κάνετε να ανοιχτούν σιγά σιγά.

Ιχθύς = παραείναι ιδεαλιστής

Οι Ιχθείς είναι ονειροπόλοι, γεγονός που μπορεί να τους κάνει να κολλάνε πολύ στο μυαλό τους μερικές φορές. Μπορεί να έχουν μια τόσο ιδεαλιστική εικόνα για το πώς θέλουν να είναι η σχέση τους που η πραγματικότητα μπορεί να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν, αφήνοντάς τους απογοητευμένους. Φανταστείτε έναν Ιχθύ που περιμένει η ζωή του να είναι ακριβώς σαν ταινία της Ντίσνεϋ όπου όλα τελειώνουν ευτυχισμένα. Ή μπορεί να εγκλωβιστούν τόσο πολύ στα όνειρα που δεν αναλαμβάνουν ποτέ δράση. Μάθετε να εκτιμάτε το πόσο ευφάνταστοι και δημιουργικοί είναι οι Ιχθείς, προσπαθώντας παράλληλα να τους προσγειώσετε λίγο στη γη.

Πηγή: theeverygirl.com

v