Κερδίστε 2 απίστευτα καλοκαιρινά δώρα αξίας €79 από το Onelove - Baby Treasures

Κερδίστε 2 απίστευτα καλοκαιρινά δώρα αξίας €79 από το Onelove - Baby Treasures

Το Mama365 και το Onelove προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες 2 φανταστικά δώρα αξίας €79. Ο πρώτος τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα παιδικό πόντσο για την παραλία, ενώ ο δεύτερος παιδικά γυαλιά ηλίου. 

Την αποστολή των δώρων αναλαμβάνει η εταιρεία, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να γράψετε στη θέση «Σχόλια» της φόρμας διαγωνισμού, εκτός από το δώρο που επιθυμείτε, την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό, περιοχή και Τ.Κ.) καθώς κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Δείτε τους νικητές:

 

  • Λουιζίδου Καλλιόπη
  • Παπαδοπούλου Ελευθερία

 

Τα δώρα

Παιδικό πόντσο με προστασία UV50 Frek (1-5 ετών)

Μία ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι οι πετσέτες-πόντσο. Κατασκευάζονται από ύφασμα Terry (65% πολυεστέρα και 35% βαμβάκι) , ένα πολύ ανθεκτικό και οικολογικό ύφασμα για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Είναι κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών που παίζουν στον ήλιο με τις ώρες γιατί απορροφά το νερό πολύ γρήγορα και παράλληλα, τα προστατεύει από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου. Επιπλέον, είναι τόσο άνετο που τα παιδιά έχουν ελευθερία κινήσεων!

Το μέγεθος είναι one size και κατασκευάζονται από την Ολλανδική Fresk. Πλένονται στους 30 °C και οι διαστάσεις τους είναι: 59×59 cm και ώμο 20 cm.

Παιδικά γυαλιά ηλίου KiETLA για ηλικίες (2-4 ετών)

Η Γαλλική Kietla είναι παγκοσμίως γνωστή για τα καινοτόμα και μοναδικά γυαλιά ηλίου σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού. Είναι τέλεια σχεδιασμένα για μικρά παιδιά με 
ειδική τεχνολογία ζιγκ-ζαγκ με ενιαίο πλαίσιο χωρίς βίδες, ενώσεις και μεταλλικά μέρη που μπορούν να πιαστούν κάπου ή να τα καταπιούν.

Βασικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά:

  • Φακοί προστασίας κατηγορίας 3 polycarbonate με εφέ καθρέφτη
  • 100% προστασία από UVA, UVB και UVC ακτινοβολία
  • Φακοί: 3,6 εκ. (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.
  • Ενσωματωμένο ειδικό φίλτρο της KiETLA για μείωση της αντανάκλασης
  • Με εργονομικό, μαλακό, εύκαμπτο, άθραυστο ελαφρύ *σκελετό για απόλυτη άνεση ώστε να μην πιέζει τη μυτούλα και τα αυτάκια τους.
  • Από υποαλλεργικό ελαστομερές που δεν ερεθίζει τα παιδιά
  • Ανακυκλώσιμο πλαίσιο (εκτός από τους φακούς)
  • Σε χάρτινη κομψή θήκη από οικολογικά υλικά.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο και το χρώμα των δώρων είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. 

Λίγα λόγια για Onelove

Η ζωή μιας νέας μαμάς είναι γεμάτη από όμορφες εκπλήξεις και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, το ηλεκτρονικό κατάστημα Onelove με τους υπέροχους θησαυρούς του, είναι έτοιμο να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες του παιδιού σας, αλλά και να διευκολύνει και τη δική σας καθημερινότητα.

 

Τα προϊόντα του εκτός από ξεχωριστά, είναι ποιοτικά, υποαλλεργικά, ασφαλή και φυσικά αντέχουν στον χρόνο.

Επισκεφτείτε το e-shop και διαλέξτε τον επόμενο «θησαυρό» για τον... θησαυρό σας!

v