«Έμαθα ότι είμαι έγκυος στον γιο μου τη μέρα που εγκρίθηκε η υιοθεσία της κόρης μου»

«Έμαθα ότι είμαι έγκυος στον γιο μου τη μέρα που εγκρίθηκε η υιοθεσία της κόρης μου»

Ένα ζευγάρι, μετά από 5 χρόνια γάμου, αποφάσισε να αφήσει πίσω του την ανέμελη ζωή που έκανε και να αποκτήσει παιδιά. Εργαζόμενοι και οι δύο, είχαν καταλήξει πως θέλουν πολύ να υιοθετήσουν ένα παιδί και να του χαρίσουν μια όμορφη οικογένεια.

Ωστόσο, όταν απευθυνθήκαν στην υπηρεσία υιοθεσιών, δεν είχαν φανταστεί τα σχέδια που είχε η ζωή για εκείνους! Έπειτα από 2 χρόνια αναμονής και μεγάλης αγωνίας, το γραφείο τους έφερε σε επαφή με μια έγκυο κοπέλα που ήθελε να δώσει το μωρό της για υιοθεσία. Η συνάντηση πήγε καλά, αλλά ακόμα δεν ήξεραν αν η κοπέλα θα τους επέλεγε για γονείς του παιδιού της. 

Ήταν Μάρτιος, συγκεκριμένα 17 του μηνός, όταν χτύπησε το τηλέφωνο που τους έκανε ευτυχισμένους: είχαν επιλεγεί από την νεαρή που συνάντησαν νωρίτερα και σύντομα θα κρατούσαν στα χέρια τους το κοριτσάκι τους! 

Η χαρά τους ήταν τεράστια, αλλά έγινε ακόμα μεγαλύτερη λίγη ώρα αργότερα όταν ανακάλυψαν πως περιμένουν ακόμα ένα παιδί  - το βιολογικό τους παιδί. 

«Το τηλεφώνημα της υιοθεσίας και οι δύο γραμμές στο τεστ εγκυμοσύνης, ήταν τα καλύτερα δώρα που μας έκαναν ποτέ. Σαν να μας έστειλε σημάδι το σύμπαν ή ο Θεός... Είμασταν έτοιμοι να γίνουμε γονείς και σύντομα θα κρατούσαμε τα δύο νεογέννητά μας αγκαλιά», θυμούνται σήμερα. 

Πηγή: lovewhatmatters.com

v