«Μείνε μακριά από ανθρώπους που σε θυμούνται μόνο όταν τους βολεύει»

«Μείνε μακριά από ανθρώπους που σε θυμούνται μόνο όταν τους βολεύει»

Οι άνθρωποι σε θυμούνται όταν σ’ έχουν ανάγκη, που επικοινωνούν μαζί μόνο όταν θέλουν χάρες ενώ σε ξεχνούν ακόμα και στη γιορτή σου, να τους κρατάς μακριά. «Να τους κλείνεις την πόρτα», όπως γράφει σε ανάρτησή της η συγγραφέας Κίκκα Ουζουνίδου

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Πολλοί άνθρωποι φοράνε τη μάσκα της αγάπης όταν τους βολεύει και αυτό είναι το πιο ανέντιμο συναίσθημα... Κάποιοι μέσα από αυτήν προσπαθούν να πετύχουν πράγματα, άλλοι να κερδίσουν κάτι και κάποιοι άλλοι να καλύψουν απλώς τη μοναξιά τους.
Εμφανίζονται και εξαφανίζονται πάντα σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Όταν είναι μόνοι ή κάποιο κομμάτι τους λείπει, μας θυμούνται αλλά όταν όλα βρίσκονται σε μια τέλεια ισορροπία, μας ξεχνάνε...

Η αγάπη έχει μέσα της σταθερότητα, ειλικρίνεια, τιμιότητα, ενδιαφέρον και είναι πάντα παρόν! Δεν έρχεται με δόσεις ούτε και έχει κουμπί να την ανοιγοκλείνει.
Αν έχουμε γύρω μας τέτοιους ανθρώπους, σίγουρα δεν μας αγαπάνε γιατί η αγάπη δεν λειτουργεί με συμφέρον αλλά με ανιδιοτέλεια και αυτά τα δύο συναισθήματα είναι απέναντι το ένα από το άλλο!

Αν έχουμε στη ζωή μας ανθρώπους που είναι δίπλα μας σταθερά, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή μας ή στη ζωή τους, τότε να τους προσέχουμε σαν ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Αν από την άλλη έχουμε κάποιους που εμφανίζονται με προϋποθέσεις, τότε σίγουρα δεν πρέπει να έχουν κάποια θέση αξίας στην καρδιά μας.

Να δίνουμε την αγάπη μας εκεί που την αξίζουν και να τη δίνουμε απλόχερα χωρίς εκπτώσεις!

Μα εκεί που δεν αξίζει, να κλείνουμε τις πόρτες και να μην γινόμαστε ζητιάνοι της αγάπης ούτε και να επιτρέπουμε πάνω μας, κανέναν να βολευτεί...».

v