20χρονος φοιτητής έσωσε νήπιο που περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους

20χρονος φοιτητής έσωσε νήπιο που περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους

Ο 20χρονος φοιτητής, Cam Davis, γυρνώντας από τη δουλειά του με το αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής, έμεινε άναυδος όταν είδε στη μέση του δρόμου ένα αγοράκι νηπιακής ηλικίας. Αμέσως, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Όταν ρώτησε το παιδί πού ήταν οι γονείς του και δεν πήρε καμία απάντηση, ήξερε ότι έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το αγοράκι φορούσε μόνο την πάνα του και φαινόταν φοβισμένο. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Davis κάλεσε την αστυνομία.

Όσο περίμενε να φτάσει η αστυνομία, ο Davis παρέμεινε στο τηλέφωνο με το κέντρο και κατεύθυνε την κυκλοφορία για να βοηθήσει άλλους επιβάτες να αποφύγουν να χτυπήσουν το παιδί.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Davis είπε ότι το μικρό παιδί ήξερε ότι όλα θα πάνε καλά. «Φαινόταν πολύ ανακουφισμένο και πολύ χαρούμενο όταν είδε τον αστυνομικό να τον πλησιάζει. Ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά στο τέλος» δήλωσε.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν με επιτυχία την οικογένεια του μικρού αγοριού. Απ' ότι έγινε γνωστό, το παιδί διέφυγε την προσοχή της μαμάς του και το έσκασε από το σπίτι.

Πηγή: wmbfnews.com

v