Κοριτσάκι φροντίζει τη μικρή της αδερφή ενώ κάνει μάθημα στο σχολείο!

Κοριτσάκι φροντίζει τη μικρή της αδερφή ενώ κάνει μάθημα στο σχολείο!

Ένα βιντεάκι από την Tαϋλάνδη που δείχνει μια μαθήτρια να ταΐζει την μικρή της αδερφή ενώ κάνει μάθημα στο σχολείο, έχει γίνει viral και όχι άδικα!

Το κλιπ των 20 δευτερολέπτων δείχνει μια μαθήτρια, με το παρατσούκλι «Green», στην τάξη να γράφει στο τετράδιό της με το δεξί της χέρι, ενώ με το αριστερό της χέρι κρατάει την 1 έτους αδερφή της - η οποία είναι ήρεμη και φαίνεται να απολαμβάνει την εμπειρία της τάξης, καθώς πίνει από ένα μπουκάλι γάλα, κοιτάζοντας τη μεγάλη της αδελφή.

Η Yingggzz, δασκάλα στο σχολείο Ban Klong Kaem Cham στο Prachin Buri, έγραψε στην περιγραφή ότι «είναι η μεγαλύτερη αδελφή της οικογένειας. Η μαμά της είναι δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ. Για να μη χάνει μαθήματα στο σχολείο, της έχουμε επιτρέψει να φέρνει εδώ τη μικρή της αδερφή. Αυτό είναι το σωστό. Να τα βοηθάμε αυτά τα παιδιά» .

@yingggzz ไม่รู้คนเป็นครูเเบบเราจะรู้สึกยังไง เเต่สิ่งเดียวบอกกับเด็กเสมอว่า ไม่ว่ายังไงอย่าขาดเรียนนะลูก เเม่ไม่ว่างเอาน้องมาเรียนด้วยเลย เเล้วทำจริ้งงงง55555 ดีนะน้องไม่ดื้อ😆#นักเรียน #เลี้ยงน้อง #ปราจีนบุรี #ขึ้นฟีด ♬ เสียงต้นฉบับ - YINGGGZ

Τα λόγια υποστήριξης και ενθάρρυνσης έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς χρήστες και πολλοί έδωσαν συγχαρητήρια στη δασκάλα που έδειξε ενσυναίσθηση επιτρέποντας και στη μικρή αδελφή της Green να μπει στην τάξη.

Πηγή: thaipbsworld.com

v