14χρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - εκτροχιάστηκε το τρενάκι που επέβαινε

14χρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - εκτροχιάστηκε το τρενάκι που επέβαινε

Ένα 14χρονο κορίτσι από τη Δανία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ένα τμήμα του rollercoaster, στο οποίο επέβαινε εκτροχιάστηκε. Δύο ακόμα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τη 1 μ.μ. την Πέμπτη  όταν έσπασαν τα δύο πίσω καθίσματα στο τρενάκι Cobra στο λούνα παρκ Tivoli Friheden στο Άαρχους, ανακοίνωσε η αστυνομία. Μάλιστα, ένας από τους διαχειριστές του παιχνιδιού δήλωσε περιέγραψε σε τοπική εφημερίδα πως τα δυο αυτά καθίσματα «κρέμονταν κάτω από το βαγόνι».

Το συγκεκριμένο τρενάκι του λούνα παρκ αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ως 82 πόδια ψηλό (24.9936 m), που φτάνει σε ταχύτητες έως και 44 μίλια/ώρα. 

Δυστυχώς, η 14χρονη πήγε να διασκεδάσει και έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TV2, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν το 2008, όταν μια σειρά από δύο καρέκλες έπεσε από το τρενάκι.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου προς τον παρόν δήλωσαν ότι είναι δίπλα στους επισκέπτες και τις οικογένειες όσο κάθονταν στο τρένο.

«Συγκεντρώσαμε τους επισκέπτες που έχουν συγγένεια με τους τραυματίες -και όσους κάθονταν στο τρένο- και προσφέρουμε ψυχολογική βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Από σεβασμό προς τους τραυματίες, ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να μην μοιραστούν φωτογραφίες από το ατύχημα».

Πηγή: nypost.com

v