Φωτογραφία: piperata.gr
Τι χρειαζόμαστε
10 φράουλες κομμένες κομματάκια
1 κουτί ζελέ με γεύση φράουλα
300 ml φρέσκο γάλα
500 ml κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
1 πακέτο μπισκότα (Πτι Μπερ Παπαδοπούλου με επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος)
Τι πρέπει να κάνουμε
Βήμα 10
Σε τάπερ ή ταψάκι στρώνουμε τα μισά μπισκότα με την επικάλυψη σοκολάτας από κάτω.
Βήμα 20
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα με την κρέμα γάλακτος και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 30
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και, πριν κρυώσει, το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι με το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο (Προσοχή: δεν πρέπει να πήξει, απλά να δέσει!)
Βήμα 40
Προσθέτουμε τις φράουλες και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Βήμα 50
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα (με την σοκολάτα προς τα πάνω) και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να πήξει για μερικές ώρες.
Καλή όρεξη!