Φωτογραφίες: Anyta Cooking
Τι θα χρειαστούμε
400ml κρέμα γάλακτος παγωμένη
1 κουτί μπισκότα digestive
100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
6 Kinder Bueno
Για το γαρνίρισμα - προαιρετικά!
100ml κρέμα γάλακτος παγωμένη
4 Kinder Bueno
125 γραμμάρια κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
Τι πρέπει να κάνουμε
Βήμα 1ο
Αλέθουμε τα μπισκότα digestive στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος (όπως και στο cheese cake).
Βήμα 2ο
Σε βουτυρωμένη φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ. στρώνουμε το μείγμα μπισκότου και το αφήνουμε στο ψυγείο να «δέσει».
Βήμα 3ο
Αλέθουμε τα kinder bueno στο μίξερ αλλά για πολύ λίγο - δεν χρειάζεται να γίνουν σκόνη!
Βήμα 4ο
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος καλά μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί, ρίχνουμε τα κομμάτια του Kinder bueno και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 5ο
Στρώνουμε τη σαντιγί πάνω στη βάση από τα μπισκότα.
Βήμα 6ο (προαιρετικά)
Απλώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα και στολίζουμε το γλυκό μας με τούφες από σαντιγί (την οποία ετοιμάζουμε με τα υπόλοιπα 100ml κρέμα γάλακτος) και κομμάτια kinder bueno.
Βήμα 7ο
Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 4-5 ώρες.
Καλή επιτυχία!