Διαγωνισμός: Κερδίστε οικολογικά παιδικά προϊόντα από το Letsgogreen.gr

Διαγωνισμός: Κερδίστε οικολογικά παιδικά προϊόντα από το Letsgogreen.gr

Παιδική διατροφή χωρίς τοξικά! Το Mama365 χαρίζει στις αναγνώστριές του ένα ισοθερμικό lunchbox, ένα σετ ανοξείδωτικα ταπεράκια και ένα ανοξείδωτο μπουκαλάκι για το κολατσιό του παιδιού από το ηλεκτρονικό κατάστημα Letsgogreen.gr. Δηλώστε συμμετοχή στο κάτω μέρος της σελίδας και ίσως είστε εσείς μία από τις τυχερές!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Αναστασία Ιωάννου (Σετ ανοξείδωτα ταπεράκια)

Βασιλική Τσούνα (Iσοθερμικό lunchbox)

Κυριακή Ιντζεΐδου (Ανοξείδωτo μπουκαλάκι) 

 

Letsgogreen.gr

Ποιος δεν θέλει να μεγαλώσει το παιδί του σε ένα περιβάλλον καθαρό, χωρίς ρύπανση και τοξικά προϊόντα; Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Letsgogreen.gr σκοπό έχει να μας συστήσει και να μας δώσει τη δυνατότητα να αγοράσουμε βραβευμένα για την οικολογική τους συνείδηση προϊόντα που όχι μόνο κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, αλλά και μας προτείνουν έναν πιο «πράσινο» και ασφαλή τρόπο ζωής.

Σετ ανοξείδψτα ταπεράκια


 Σετ ανοξείδωτα ταπεράκια

Τα ανοξείδωτα ταπεράκια της kids konserve ήρθαν για να συμπληρώσουν τη σειρά προϊόντων για υγιεινό κολατσιό!! Διατίθενται σε σετ των τριών τεμαχίων με χωρητικότητες ~500ml, ~250ml, ~150ml και κλείνουν με κατάλληλο καπάκι για αποφυγή διαρροών. Χωρις bpa, φθαλικές ενώσεις, PVC κσι μόλυβδο. Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

 

Ισοθερμικό lunchbox LetsgogreenIσοθερμικό lunchbox

Κατάλληλο για το φαγητό του παιδιού στο σχολείο ή την εκδρομή ακόμα και το δικό σας γεύμα στη δουλειά. Απόλυτα οικολογικό, χωρίς PVC, φθαλικές ενώσεις και μόλυβδο με κατάλληλη πλήρως μονωμένη επένδυση. Μπορεί να φορεθεί ως τσάντα ταχυδρόμου είτε ώς σακίδιο στην πλάτη. 

 

Ανοξείδωτο μπουκαλάκι με βάτραχο letsgogreenΑνοξείδωτo μπουκαλάκι

Τα ανοξείδωτα, οικολογικά μπουκαλάκια της Earthlust, αποτελούν την πιο υγιεινή λύση για όλους! Κατάλληλα για το σχολείο, την εκδρομή αλλά και το γραφείο, είναι απόλυτα ασφαλή, χωρίς BPA, χωρίς εσωτερικές επιστρώσεις και με μη τοξικές βαφές. Διατίθενται σε μέγεθος χωρητικότητας 385ml. Καθαρίζονται πολύ εύκολα, δεν μυρίζουν και διατηρούν την ποιότητα του ροφήματος σας χωρίς τον κίνδυνο "μετανάστευσης" ουσιών από το παγουρίνο στο ρόφημα.


 

logo lets go green

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή κάντε κλικ στο www.letsgogreen.gr

v