Πήρα ειδικά χάπια, αλλά η περίοδός μου δεν έχει έρθει ακόμα. Τί να κάνω;

Πήρα ειδικά χάπια, αλλά η περίοδός μου δεν έχει έρθει ακόμα. Τί να κάνω;

Ερώτηση:
Καλημέρα σας, δεν έχω περίοδο εδώ και 3 μήνες. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις που μου έδωσε ο γυναικολόγος μου. Έχω μία κύστη πάνω στην αριστερή ωοθήκη και πήρα duphaston για 3 μέρες από δύο δισκία, πρωί-βράδυ. Αφού τελείωσα την αγωγή μου, εδώ και 4 μέρες, δεν έχω περίοδο ακόμα. Τί πρέπει να κάνω; Μήπως χρειαζόταν να παίρνω την αγωγή για περισσότερες μέρες;  
Απάντηση:

Δεν μου γράψατε τις εξετάσεις που κάνατε και το αποτέλεσμά τους. Μία ορμονοραγήσα κύστη ωοθήκης αναστέλλει για κάποιο χρόνο την περίοδο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».    

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v