Πώς να φτιάξετε βήμα-βήμα το πιο αφράτο μαμαδίστικο κέικ!

Πώς να φτιάξετε βήμα-βήμα το πιο αφράτο μαμαδίστικο κέικ!

Δεν υπάρχει πιο εύκολο, νόστιμο και λαχταριστό γλυκό από το κέικ της μαμάς! Αρκεί να είναι αφράτο και φτιαγμένο με όλη μας την αγάπη!

Στο παρακάτω βίντεο από το Pastry Designs που μας χαρίζει πεντανόστιμες και οικονομικές συνταγές, επιλέξαμε το πιο αφράτο μαμαδίστικο κέικ που, αν το ακολουθήσετε κατά γράμμα, δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας. 

 

Τι θα χρειαστείτε

230 γραμμάρια ζάχαρη

180 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν

3 αυγά

280 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουτάλι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 βανιλίνη

180 γραμμάρια γάλα

30 γραμμάρια κακάο

Αλευροβουτυρωμένη φόρμα 25x11 εκατοστά

Τι πρέπει να κάνετε

Παρακολουθήστε τις οδηγίες του βίντεο και δώστε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο που τοποθετείται το μείγμα στην αλευροβουτυρωμένη φόρμα πριν το ψήσιμο. 

Καλή επιτυχία!

 *Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Pastry Designs εδώ.

 

v