Τι θα χρειαστείτε
230 γραμμάρια ζάχαρη
180 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν
3 αυγά
280 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτάλι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 βανιλίνη
180 γραμμάρια γάλα
30 γραμμάρια κακάο
Αλευροβουτυρωμένη φόρμα 25x11 εκατοστά
Τι πρέπει να κάνετε
Παρακολουθήστε τις οδηγίες του βίντεο και δώστε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο που τοποθετείται το μείγμα στην αλευροβουτυρωμένη φόρμα πριν το ψήσιμο.
Καλή επιτυχία!
*Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Pastry Designs εδώ.