«Το πρώτο μου γιαουρτάκι» από την Κρι Κρι είναι φτιαγμένο μόνο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και ήπιες καλλιέργειες, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα ή συντηρητικά και αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, βιταμίνης Β12 & Β2. Περιέχει ειδικές καλλιέργειες γιαούρτης κατάλληλες για βρέφη και τον προβιοτικό γαλακτοβάκιλλο LGG*, που συμβάλλει στην καλή λειτουργία τόσο του πεπτικού όσο και του ανοσοποιητικού συστήματος των βρεφών. Παράλληλα, είναι το μόνο βρεφικό γιαούρτι με ειδική άδεια παραγωγής από τον ΕΟΦ.
«Το πρώτο μου γιαουρτάκι» είναι γιαούρτι και όχι επιδόρπιο γιαουρτιού. Μάλιστα, σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας για την βρεφική διατροφή, το γιαούρτι συστήνεται από τον 6ο κιόλας μήνα είτε για πρωινό είτε για απογευματινό γεύμα, ενώ πρέπει να αποφεύγονται τρόφιμα με πρόσθετη ζάχαρη όπως πχ επιδόρπια γιαουρτιού, κατά τον 1ο χρόνο ζωής.
Το νέο βρεφικό γιαούρτι παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στο ετήσιο Συμπόσιο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής με θέμα την Παιδιατρική Γαστρεντερολογία, που έλαβε χώρα στις 4-5/5 στο Κολέγιο Αθηνών, όπου παρουσιάστηκε και ο νέος εθνικός διατροφικός οδηγός για την εισαγωγή στερεών τροφών κατά βρεφική ηλικία.