(Photo: archanaskitchen.com)
Τι θα χρειαστείτε
650 γραμμάρια φασολάκια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
15 baby πατάτες κομμένες στα 4
5 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
150 ml ζωμό κοτόπουλο (δείτε εδώ πώς θα τον φτιάξετε μόνοι σας)
150 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ
Ξύσμα από 2 πορτοκάλι
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Το τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για ένα λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πάρουν χρώμα. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά, προσθέτοντας τις πατάτες baby και σβήνετε με τον ζωμό κοτόπουλο.
Βήμα 2ο
Προσθέτετε τις φρέσκιες ψιλοκομμένες τομάτες, τα φασολάκια, το κονκασέ, αλάτι και πιπέρι, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 25-30 λεπτά.
Λίγο πριν αποσύρετε το φαγητό από τη φωτιά, προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το ξύσμα πορτοκαλιού και αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση.
Βήμα 3ο
Το αποσύρετε από την φωτιά και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα.