Golden Caravan: Πολυτέλεια σε πιο προσιτές τιμές

Golden Caravan: Πολυτέλεια σε πιο προσιτές τιμές

Δεν είναι εποχές για πολυτέλειες, δεν αμφιβάλλει κανείς γι’αυτό, όμως δε μπορούμε να μην… συγκινηθούμε όταν βρίσκουμε υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ των διασημότερων οίκων σε πολύ πιο προσιτές τιμές –και δε μπορούμε να μην το μοιραστούμε και μαζί σας!

Ο λόγος για την εταιρία Golden Caravan, η οποία αποτελεί ένα «sale outlet luxury pop-up & concept store», το οποίο, όπως κάθε παραδοσιακό καραβάνι, ταξιδεύει ανά τον κόσμο και διοργανώνει sale events, στα οποία (ξε)πουλά πολυτελή αυθεντικά προϊόντα, των πιο διάσημων οίκων μόδας.

Το τελευταίο τέτοιο event στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Badminton πριν από δύο χρόνια. Και επειδή δεν ξέρουμε πότε θα ακολουθήσει το επόμενο, την λύση έρχεται να μας δώσει το νέο webshop της εταιρίας, το οποίο όχι μόνο έχει μειώσει κι άλλο τις τιμές λόγω εκπτώσεων, αλλά και καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού εκτελεί δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Τι θα βρούμε στο νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα; Υπέροχες γόβες Tod’s με 229 ευρώ (από 411 ευρώ), ανδρικά polo μπλουζάκια Abercrombie & Fitch με 67,50 ευρώ (από 129 ευρώ), τσάντες Salvatore Ferragamo με 305 ευρώ (από 546 ευρώ) και πολλά ακόμα.

Πού; Στην ηλεκτρονική διεύθυνση shop.goldencaravan.com.

v