Είναι πιθανό να έχω μείνει έγκυος μετά το χάπι της επόμενης ημέρας;

Είναι πιθανό να έχω μείνει έγκυος μετά το χάπι της επόμενης ημέρας;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Πριν μία εβδομάδα πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας. Μία μέρα μετά, ήρθα σε σεξουαλική επαφή ξανά, χωρίς προφύλαξη, αλλά ο σύντροφός μου τελείωσε έξω. Υπάρχει περίπτωση να έχω μείνει έγκυος; Είναι πιθανό να έχουν πέσει σταγόνες σπέρματος μέσα μου;
Απάντηση:

Εάν η επαφή έχει γίνει μετά το χάπι της επόμενης μέρας, δεν θα μείνετε έγκυος και το πιο πιθανό είναι όταν πάρετε την απάντησή μου να έχετε δει κιόλας αίμα περιόδου.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v