b-greek: Κοσμήματα αρχαιοελληνικού στιλ σε μειωμένες τιμές

b-greek: Κοσμήματα αρχαιοελληνικού στιλ σε μειωμένες τιμές

Η Ρούλα Στρατάκη, με μακροχρόνια πορεία στον χώρο της μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης, παρουσιάζει την συλλογή κοσμημάτων της ‘b-greek’ και προσφέρει μέρος αυτής με έκπτωση 50%.

Στην συλλογή ‘b-greek’ θα βρούμε βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια που χαρακτηρίζονται από την λιτότητα, την ομορφιά, τη γενναιότητα αλλά και τη ματαιοδοξία και τον παρορμητισμό του ελληνικού πνεύματος.

Η Ρούλα Στρατάκη πατάει στο πάθος της για τη μόδα και το στυλ για να αποθανατίζει αυτούς τους αντικατοπτρισμούς με τη μορφή κοσμημάτων τέχνης. Έτσι, ξαναζωγραφίζει ξεθωριασμένες γραμμές που συνδέουν το ελληνικό παρελθόν με το παρόν.

Γνωρίστε το project 'b-greek' των 'bijoux bizarres' και κάντε 'like' στην σχετική σελίδα στο facebook.

Δείγματα της συλλογής 'b-greek' διατίθενται από εδώ σε τιμή έκπτωσης 50%, ενώ πέντε βραχιόλια από αυτά θα προσφερθούν σε τυχαίους φίλους της σελίδας 'b-greek' όταν συμπληρωθούν 500 'likes'.

Τα κοσμήματα 'b-greek' διατίθενται από το FREE SHOP (Δημ. Βασιλείου 15, Ψυχικό & Μύκονος). Κάποια κομμάτια θα βρείτε επίσης στο The Shop του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη 1, Κολωνάκι) για την υποστήριξη της 'Εστίας' και των νέων με διανοητική υστέρηση.

v