10 καταστήματα μόνο για (μικρά) κορίτσια

10 καταστήματα μόνο για (μικρά) κορίτσια

Ένας παραπάνω λόγος που νιώθουν τυχερές οι περισσότερες μαμάδες που έχουν κορίτσια, είναι γιατί μοιράζονται μαζί τους την αγάπη τους για τη μόδα και το shopping (αργότερα θα μοιράζονται και τα ρούχα, αλλά και τα αξεσουάρ τους).

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας (ηλεκτρονικά και μη) καταστήματα με υπέροχα παιδικά ρούχα και από αυτά κάναμε τις επιλογές μας στην κοριτσίστικη μόδα. Μαμάδες που έχετε αγόρια, μην απογοητεύεστε! Σύντομα θα ακολουθήσει μία αντίστοιχη λίστα και για εσάς!

Λητώ

ΛητώΣτα καταστήματα Λητώ (καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας), βρίσκουμε μεγάλη συλλογή σε ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα και αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια έως 8 ετών. Επισκεφτείτε το site.

Η μπλούζα κοστίζει 27,90€

 

 

 

Mothercare

Mothercare

Αγαπάμε τα Mothercare γιατί εκεί βρίσκουμε πάντα ρούχα ευκολοφόρετα φορμάκια για μέσα στο σπίτι, εσώρουχα, ρουχαλάκια για τη βόλτα και κάποια ακόμα αξεσουάρ, σε αρκετά λογικές τιμές και συχνά σε προσφορές. Eπισκεφθτείτε το site.

Το φλοράλ βαμβακερό φόρεμα κοστίζει 18€

 

 

 

Mamas & Papas, στα Lapin

Mamas & Papas, στα LapinΓια να είμαστε ειλικρινείς, τα Lapin μάς φαίνονται τσιμπημένα στις τιμές. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι εκεί φιλοξενείται η αφρόκρεμα των brands (π.χ. Gucci, Burberry, Ralph Lauren κ.ο.κ.) Δύσκολα μπορούμε, όμως, να αντισταθούμε στις φανταστικές συλλογές των Mamas & Papas, ιδιαίτερα στα βρεφικά. Eπισκεφθείτε το site.

Η φούστα κοστίζει 24€

 

 

 

Alouette

AlouetteΤα Aloutte έχουν δημιουργήσει παράδοση στο παιδικό ρούχο και γι’αυτό αμέτρητες μαμάδες τα αγαπούν και τα εμπιστεύονται. Η δε συλλογή με τους ήρωες της Warner Bros έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Επισκεφθείτε το site.

Το μαγιό κοστίζει 29€

 

 

 

Alice on Board

Alice on BoardΑν δεν έχετε ακόμα επισκεφθεί το συγκεκριμένο e-shop και δεν έχετε ξεφυλλίσει τις ηλεκτρονικές σελίδες του με τα υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ, έχετε ακόμα ελπίδες να κρατήσετε μερικά λεφτά στο πορτοφόλι σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Επισκεφθείτε το site.

Το σορτς κοστίζει 19€

 

 

 

Trendy Baby

Trendy BabyΜπορεί να μην διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ, όμως τα είδη του είναι όλα ένα κι ένα. Ρίξτε μια ματιά και θα μας θυμηθείτε. Επισκεφθείτε το site.

Τα παπουτσάκια αγκαλιάς κοστίζουν 38€

 

 

 

 

Sunny Side

Sunny SideΕίναι από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που αγαπάς γιατί σου δημιουργούν την αίσθηση της καλής ποιότητας στα ρούχα τους, ενώ δίνει έμφαση στα φυσικά, οικολογικά υλικά. Επιπλέον, διαθέτει και μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ. Επισκεφθείτε το site.

Το καπελάκι κοστίζει 19€

 

 

 

Baby carrots

Baby CarrotsΑντίστοιχης φιλοσοφίας με το παραπάνω και το ηλεκτρονικό κατάστημα Baby Carrots, στο οποίο η ποικιλία δεν είναι πολύ μεγάλη, όμως τα ρουχαλάκια που θα βρείτε μοιάζουν να είναι φτιαγμένα στο χέρι, αποκλειστικά για το δικό σας παιδί. Επισκεφθείτε το site.

Το μαγιό κοστίζει 14,90€

 

 

 

DPAM

DPAMΤα καταστήματα DPAΜ έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό στην Ελλάδα, για το ιδιαίτερο, κάπως μποέμ, στιλ τους, την καλή τους ποιότητα και τις λογικές τιμές. Πέρα από ρούχα και αξεσουάρ, σε αυτά θα βρείτε και αξιόλογη συλλογή παιδικών παπουτσιών. Επισκεφθείτε το site.

Το ζακετάκι κοστίζει 26,50€

 

 

 

H&M

H&MΗ πρώτη σκέψη που κάνουν οι περισσότερες μαμάδες όταν σκέφτονται ότι η μικρή τους χρειάζεται ένα ακόμα t-shirt για το σχολείο ή ένα ακόμα σορτς δεν είναι άλλη από τα H&M. Ο λόγος; Τα σχέδια που ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της μόδας και οι άκρως χαμηλές τιμές. Επισκεφθείτε το site.

Το βαμβακερό φορεματάκι κοστίζει 7,95€

v