Από τι πέθανε τελικά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;

Από τι πέθανε τελικά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;

Από «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο» όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση, πέθανε ο 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου 2015 και βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί, σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από τη σχολή όπου φοιτούσε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν ότι τα ευρήματα οδηγούν σε ενδείξεις περί αυτοκτονίας του νεαρού σπουδαστή την ημέρα της εξαφάνισής του, με μαχαίρι που είχε πάρει από το ντουλάπι του, και δεν υπήρχαν αναφορές γι' αυτήν την κίνηση του.

Στην κατοχή του δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να εξηγεί το απονενοημένο διάβημα, ενώ δεν υπήρχε και κανένα άλλο εύρημα στη νεκροτομή το οποίο να δείχνει άλλη κάκωση ή τραύμα αλλά και την εμπλοκή κάποιου άλλου προσώπου.

Από τι πέθανε πραγματικά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Μπορεί να ήταν τα βήματά του που οδήγησαν τον 20χρονο φοιτητή στο να βρεθεί σε μία ερημιά και να κόψει τις φλέβες του, η ψυχή του όμως, όπως όλα δείχνουν, είχε δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα μήνες τώρα.

Το παλικάρι, όπως φαίνεται, είναι ένα ακόμα θύμα bullying που οδηγείται στην αυτοχειρία. Ένα ευαίσθητο, μοναχικό παιδί που υπέστη αμέτρητες σωματικές βλάβες, κακοποίηση και τεράστια ψυχική οδύνη από μία παρέα συμφοιτητών του.

Κι ακόμα κι αν νομικά δεν σχηματιστούν ποτέ κατηγορίες κατά των «νταήδων» για ώθηση του παιδιού σε αυτοχειρία, όσοι συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα, ενεργά και παθητικά, θα ξέρουν πάντα από τι πραγματικά πέθανε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και -όπως τα καταφέρει ο καθένας τους- θα ζουν με αυτό.

v