Αυτός ο άνδρας, στο παρακάτω βίντεο, έχει βρει την πιο τέλεια τεχνική όχι μόνο για να κόβει ταχύτατα το καρπούζι, αλλά και χωρίς να κάνει τον πάγκο της κουζίνας χάλια:
Η μέθοδός του είναι απλή: Αρχικά κόβει το καρπούζι στη μέση. Στην συνέχεια χαράζει περιμετρικά την φλούδα. Έπειτα χώνει το μαχαίρι βαθιά μεταξύ φλούδας και εσωτερικού για να ξεχωρίσει όλο το ωφέλιμο μέρος.
Χαράζει, μετά, οριζόντια και κάθετα, το εσωτερικό του καρπουζιού και στο τέλος αδειάζει τα ωραιότατα κομμένα μέρη του σε μία σακούλα, έτοιμη για να τοποθετηθεί στο ψυγείο!