Let’s go Green: Παιδικό e-shop με οικολογική συνείδηση

Let’s go Green: Παιδικό e-shop με οικολογική συνείδηση

Ποιος δεν θέλει να μεγαλώσει το παιδί του σε ένα περιβάλλον καθαρό, χωρίς ρύπανση και τοξικά προϊόντα; Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Letsgogreen.gr σκοπό έχει να μας συστήσει και να μας δώσει τη δυνατότητα να αγοράσουμε βραβευμένα για την οικολογική τους συνείδηση προϊόντα που όχι μόνο κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, αλλά και μας προτείνουν έναν πιο «πράσινο» και ασφαλή τρόπο ζωής.

Στις κατηγορίες του Let’s Go Green συναντάμε προϊόντα γνωστών εταιριών από ανακυκλωμένο πλαστικό για αποθήκευση τροφίμων, οικολογικά παιδικά ρούχα από την εταιρία Barley and Birch, BPA free* μπουκάλια για νερό και όχι μόνο, καθώς και τα γνωστά μη τοξικά παιχνίδια της εταιρίας Green Toys.

Με επίκεντρο την οικολογία

- Μείνετε συντονισμένοι στο Let’s Go Green για να παρακολουθείτε τα τακτικά Εργαστήρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Tο επόμενο σεμινάριο που απευθύνεται σε παιδιά, με θέμα την κομποστοποίηση, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου, στον χώρο διεξαγωγής Άρτεμις και Ιάσων, στην Πεντέλη.

- Βρείτε τα αυθεντικά προϊόντα WWF, με όμορφες κούκλες, παζλ και παιχνίδια.

- Προμηθευτείτε οικολογικά είδη πάρτι, όπως πιάτα, μαχαιροπήρουνα και μπολ.

- Δείτε τη συλλογή οικολογικών βιβλίων με περιβαλλοντικά παραμύθια, αλλά και CDs με μουσικές και τραγούδια που μεταφέρουν «πράσινα» μηνύματα.

Πώς μπορείτε να αγοράσετε

Όλες οι αγορές σας γίνονται online, αφού δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο e-shop, και τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα ανέρχονται στα 2 ευρώ. Η πληρωμή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με πιστωτική κάρτα, είτε μέσω αντικαταβολής, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

* Μολονότι η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) απεφάνθη τον Σεπτέμβριο του 2010 ότι η χημική ουσία BPA (Διασφαινόλη Α) που χρησιμοποιείται σε πλαστικά τροφίμων, δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο για την υγεία αν η ημερήσια δόση δεν ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα επίπεδα, τον Ιούνιο του 2011 η Ε.Ε. απέσυρε από την αγορά όλα τα μπιμπερό που είχαν κατασκευαστεί από το εν λόγω υλικό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ουσία BPA, μπορείτε να βρείτε στο site του ΕΦΕΤ, κάνοντας κλικ εδώ.

 

v