Aνοιξιάτικες εκπτώσεις από σήμερα - Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή!

Aνοιξιάτικες εκπτώσεις από σήμερα - Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή!

Εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα, και για ένα δεκαήμερο, στα καταστήματα ενώ την Κυριακή 4/5 τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν -προαιρετικά- ανοιχτά.

Εκπτώσεις ξεκινούν στα καταστήματα από σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου, στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 10 του μήνα

Για την Κυριακή 4 Μαΐου προβλέπεται προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων, από τις 11.00 π.μ. έως τις 8.00 μμ. Ειδικότερα, στο κέντρο της Αθήνας τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά την Κυριακή θα λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 18:00, λόγω του ημιμαραθωνίου.

Ο «3ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας» διεξάγεται από τις 08:00 έως τις 11:00 και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εκτιμώντας ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης και της αγοράς της, προτείνει στους εμπόρους-μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 12:00 έως τις 18:00.

Ωστόσο, ο σύλλογος εμποροϋπαλλήλων οργανώνει κινητοποίηση κατά του κυριακάτικου ανοίγματος των καταστημάτων, όπως έγινε και τις προηγούμενες Κυριακές που λειτούργησαν καταστήματα. Οι εμποροϋπάλληλοι έχουν προγραμματίσει απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων της ΟΙΥΕ στις 11.00, στο εμπορικό κέντρο «THE MALL ATHENS», στον σταθμό Νερατζιώτισσα.

v