Τα πιο όμορφα και οικονομικά ανοιξιάτικα ρούχα για παιδιά

Τα πιο όμορφα και οικονομικά ανοιξιάτικα ρούχα για παιδιά

Οι ανοιξιάτικες συλλογές παιδικών ρούχων πλημμυρίζουν με χρώμα και στιλ και... μας κλέβουν την καρδιά! Δείτε τα πιο όμορφα t-shirts, παντελόνια, φορέματα και μπουφανάκια της σεζόν και ανανεώστε έξυπνα και οικονομικά την γκαρνταρόμπα του παιδιού!

Τ-Shirt με στάμπα, H&M

Χαριτωμένο θαλασσί, βαμβακερό t-shirt με μια μεγάλη πεταλούδα για στάμπα! Υπέροχο για τις πρωινές βόλτες των κοριτσιών. Απευθύνεται σε ηλικίες 18 μηνών έως 10 ετών.

Τιμή: 4,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα H&M.

Καπιτονέ μπουφάν, Zara

Όμορφο και ελαφρύ καπιτονέ μπουφανάκι, για κομψούς κυρίους, ηλικίας από 3 έως 14 ετών. Είναι από βαμβάκι και νάϋλον και διατίθεται μόνο σε μπλε χρώμα.

Τιμή: 29,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Zara.

Jeggings για κορίτσια, Benetton

Τα πιο μοδάτα κολάν για κορίσια, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, θα τα βρείτε στα Benetton και θα τα ζητήσετε με το ως Jeggings! Διατίθενται σε ηλικίες από 6 έως 14 ετών.

Τιμή: 19,95 ευρώ
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Benetton.

Ριγέ μπλουζάκι, Royal Baby.gr

Στην όμορφη ανοιξιάτικη συλλογή του Royal Baby.gr ανακαλύψαμε το χαριτωμένο αυτό ριγέ μπλουζάκι για αγόρια, ηλικίας από 2 έως 7 ετών. Είναι από 100% βαμβάκι, με τζιν τσεπούλα και κουμπάκια στη λαιμόκοψη.

Τιμή: 19,50 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Royal Baby.gr.

Φορεματάκι με βολάν, Prenatal

Για κομψές μικρές κυρίες που θέλουν να ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις τους επιλέξαμε αυτό το πολύ χαριτωμένο φούξια φορεματάκι, το οποίο διατίθεται για ηλικίες 3-8 ετών.

Τιμή: 27,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Prenatal.

Μπλούζα μακρυμάνικη, DPAM

Για ακόμα μία σεζόν τα DPAM παρουσιάζουν την πιο χαρούμενη ανοιξιάτικη συλλογή, για αγόρια και κορίτσια. Ξεχωρίζουμε το μακρυμάνικο μπλουζάκι για αγόρια, με το τρελό τερατάκι για στάμπα. Διατίθεται για ηλικίες από 3 έως 8 ετών.

Τιμή: 16,95 ευρώ.
Αναζητήστε την στα καταστήματα DPAM.

Πλεκτό μπλουζάκι, από τα Mini Raxevsky

Τα μπλουζάκια με την φαρδιά πλέξη είναι η τελευταία λέξη της μόδας και στα κοριτσίστικα ρούχα. Ξεχωρίσαμε το λιλά της φωτογραφίας, το οποίο διατίθεται και σε κίτρινο, για ηλικίες από 2 έως 14 ετών.

Τιμή: 49 ευρώ.
Αναζητήστε την στα καταστήματα Mini Raxevsky.

T-shirt με στάμπα Batman, Mango Kids

Τα Mango παρουσιάζουν για πρώτη φορά την παιδική συλλογή τους με πολύ όμορφα ρούχα για αγόρια και κορίτσια. Ξεχωρίσαμε το βαμβακερό t-shirt με τη στάμπα του Batman, για αγόρια ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Τιμή: 12,99 ευρώ.
Αναζητήστε την στα καταστήματα Mango.

Παντελόνι Mandarino, Marasil

Παντελονάκι σε ίσια γραμμή, από ελαστική καπαρντίνα, με πολύχρωμες πεταλούδες για τις πιο όμορφες ανοιξιάτικες βόλτες! Διατίθεται για κορίτσια ηλικίας από 12 μηνών έως 6 ετών.

Τιμή: 37,80 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Marasil.

Ανοιξιάτικο μπουφανάκι, Alouette

Πολύ στιλάτο και κομψό, το μπουφανάκι αυτό είναι ό,τι πρέπει για τα δροσερά ανοιξιάτικα απογεύματα! Διατίθεται για αγόρια ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Τιμή: 38,90 ευρώ.
Θα το αγοράσετε από το online κατάστημα των Alouette.

v