Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα του μπαμπά: 5 αγορές που θα λατρέψει!

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα του μπαμπά: 5 αγορές που θα λατρέψει!

Η φετινή ανοιξιάτικη ανδρική μόδα έχει μία ενδιαφέρουσα τάση για κάθε ανδρικό στιλ: Και σταυρωτά μπλέιζερ για τους κλασικούς, και αθλητικά σε neon αποχρώσεις για τους αθλητικούς, και φλοράλ prints για τους... μποέμ. Όσο για άλλες τάσεις που θα κυριαρχήσουν, τα διακριτικό καρό κυριαρχούν στα κοστούμια, τα μοτίβα «παραλλαγή» παραμένουν και φέτος στη μόδα, ενώ έμφαση αυτή την άνοιξη δίνεται και στα ανδρικά αξεσουάρ, όπως οι τσάντες και τα ρολόγια.

(φωτό: από την ανοιξιάτικη συλλογή των Gant)

Για άνδρες που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα, χωρίς όμως να χρειάζεται να ξοδεύουν πολλά, δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγορά για τη φετινή άνοιξη:

Σταυρωτό μπλέιζερ, από τα Asos

 

Ανοιξιάτικο μπλέιζερ από πολυεστέρα και βισκόζη, σε παλ γκρι χρώμα με λευκά κουμπιά. Ταιριάζει τέλεια με λευκό πουκάμισο και σκούρο μπλε παντελόνι. 

Τιμή: 91,30 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Φλοράλ πουκάμισο, Zara

Βαμβακερό πουκάμισο με διακριτικό φλοράλ σε πράσινες αποχρώσεις. Ιδανικό για τις casual εμφανίσεις σας με denim ή εκρού παντελόνι και καφέ loafers.

Τιμή: 35,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Zara.

Αθλητικό Nike Ready

Η νέα έκδοση των Nike Ready διατίθεται τώρα σε ιδιαίτερο ρουά-πράσινο χρωματικό συνδυασμό. Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ παπούτσι για τις κυριακάτικες βόλτες με τα παιδιά!

Τιμή: 84,99 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Intersport.

Λεπτό πουλοβεράκι με κουκούλα, H&M

Λεπτό πουλοβεράκι με κουκούλα από 100% βαμβάκι και τσέπη στο μπροστινό μέρος, σε απόχρωση του μπλε. Ό,τι πρέπει για χαλαρές εμφανίσεις και μάλιστα ακόμα και για τα καλοκαιρινά βράδια, συνδυασμένο με βερμούδα.

Τιμή: 29,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα H&M.

Βαμβακερό παντελόνι, Benetton

Βαμβακερό παντελόνι σε σχέδιο "παραλλαγής" και λάστιχο στα μπατζάκια, σε ίσια γραμμή. Συνδυάστε το με λευκό λινό πουκάμισο για απογευματινές βόλτες ή με λεπτό πουλοβεράκι για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, και οπωσδήποτε με sneakers.

Τιμή: 59,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Benetton.

v